Gastenverblijf Casa Selegna

Casa Selegna in El campello aan de Costa Blanca in Spanje, Zon, zee, strand en met een paardrijd vakantie in Spanje, of gewoon overnachten als u op doorreis bent. Casa Selegna beschikt voor u over een 2 persoon slaapkamer u eigen privé kamer, met een buffet, koelkast, magnetron,koffiezetapparaat en broodrooster en satelliet TV, u eigen gezellig ingerichte overdekt terras met een lounge zit en een moderne barbecue, die ook toegang bied naar de badkamer en toilet, u heeft een eigen privé ingang naar u verblijf, privé gebruik van zwembad en jeu de boules en batmiton baan, vrije beweging in  u privé  de tuin. Gewoon een gezellige ingerichte studio, geschikt voor 2 personen.

Privé parkeren onder de carport in een afgesloten terrein bij de studio.

Gesproken talen: Duits, Engels, Spaans, Nederlands.

Image 01
Gasten verblijf Casa Selegna
gastenverblijf geschikt voor 1 of 2 personen.

( er zijn geen andere gasten aanwezig )

Het garandeerd uw totale privacy.

   >> * *

   

Belangrijke weetjes !!.

  • Een auto is echt aantebevelen.
  • Afstand Strand 4 kilometer.
  • Afstand centum 3 kilometer
  • Afstand supermarten 3 kilometer.
  • Mercadona, Lidl, Aldi, Dia.
  • Evetueel is onze auto te huur.
  • Eventueel zijn onze fietsen te huur
 

El Campello is een dorp waar je verrast zal worden door de vele zonuren, de diversiteit en de relaxte sfeer. Op onderstaande link kan je veel handige informatie vinden over deze stad, leuke tours, unieke routes en bijzondere tips.

Meer info

El Campello beschikt over heerlijke zandstranden met kristalhelder water met zachte winden in de zomer en milde winter- dagen. De stad dateert uit het Bronzen Tijdperk en evolueerde van een klein vissersdorpje tot een moderne stad. Haar aanbod aan toeristische diensten van hoogstaande kwaliteit laten de bezoekers toe harmonieus met de natuur te leven, met uitstekende vrijetijdsbestedingen, sport - en cultuurfaciliteiten en Paardrijden staat hoog in het vaandel. El Campello heeft een gevarieerde en aantrekkelijke kuststrook en een mooie en gezellige boulevard met tal van winkels, restaurants en locale cafés en tappa eetgelegenheden, naast de urbanisatie Coveta Fumá zijn er kliffen en inhammetjes van zand, grind en rotsen met helder water.